Hos oss på Northern Tarot arbetar vi för att ge dig svaren du söker men inte kan finna själv.

Vi ser varje samtal som ett förtroende när ni ringer och vi ser ditt samtal viktigt och värdefullt. Hos oss kan du även förlita dig på att vi har tystnadsplikt.


Våra vägledare har genomgått omfattande mediala och spådoms tester för att säkerställa att vi lever upp till vårt rykte om att erbjuda personliga konsultationer med marknadens bästa medium, tarotvägledare.


Vår professionalitet ligger i det att vi levererar information på ett omtänksamt och respektfullt sätt och vi även tar etik och moral på fullaste allvar gent emot våra kunder, och vi är tydliga med att vi inte kan fatta beslut åt individen, individen får ta eget ansvar över sina val och handlingar.

Vi vägleder inte om sjukdomar eller allmänhälsa, inte heller om graviditet eller barnafödsel.


Det kostar 19,90 kr/min att ringa våra betalnummer,  kostnaden för ditt samtal kommer på din telefonräkning, så ingen separat faktura skickas ut från oss om du inte valt att ringa oss på faktura nummer.


Du måste vara över 18 år för att få ringa oss. Ev operatörstaxa tillkommer.


Vi erbjuder även fakturering. En faktura skickas till din hemadress i ett diskret kuvert. Kostnaden för fakturatjänsten är 19,90kr/min. Läs mer om fakturalinjen här.

Alla bilder på Northern Tarot används endast i illustrativt syfte och är köpta på olika illustrativa sidor eller privata bilder.


När du ringer oss vill vi att du ska känna dig trygg med att vi arbetar efter ett etiskt förhållningssätt där dina behov och önskningar är i fokus runt dina frågor du ringer oss för. Eller om du bara vill prata med en medmänniska. Självklart har vi tystnadsplikt.